HTML

Chimochan blogja

Szeretném ajánlani ezt a blogot a barátaimnak, a családomnak és mindenkinek, akit esetleg érdekel.

Utolsó kommentek

  • Mildii: Kedves Chimochan! Erről a csodaszép kastélyról lehetne kérni fotókat? Nem arra gondolok amiket a n... (2009.11.06. 19:29) Fogaszat es egyebek
  • Gálné Erzsébet: Szia Ez nem semmi kaland volt nektek. Sikerült a nyomokat eltüntetni? Mi volt a fogorvosnál? Erről... (2009.10.14. 21:18)
  • Gálné Erzsébet: Szia A képen azt a helyet látjuk ahol most dolgoztok és éltek? Nagyon szép kastély! Kicsit sürübbe... (2009.08.13. 18:04)
  • Gálné Erzsébet: Szia Melinda Már régen nem írtál ide, én heti rendszerességgel nézegetem a blogodat. Mi van velete... (2009.06.29. 05:57)
  • Tru(e)Man: GRATULÁLOK! És sok boldogságot! Kíváncsian várom az esküvői képeket! :) (2009.01.28. 11:06) Mi ujasag nalunk?
  • Utolsó 20

Utolsó nap

2008.08.13. 20:43 :: Chimochan

Ma megesett velem az utolsó nap a cégnél. Azaz inkább rajtam kívül esett, mintha nem is lett volna közöm hozzá. Érzelmileg tekintve közömbösnek mondható nap volt. Furcsa. Olyan mintha nem is történt volna az égadta világon semmi különös. Hazafelé a vonaton azért próbáltam összegezni az elmúlt két évet, de sajnos erről sem jutott eszembe semmi építő vagy maradandó jellegű. Eltelt. Kész. Ennyi.

(A vonatról jut eszembe: ma 250 forintért utaztam Oroszlányról Tatabányára és még a menetjegyet is megkaptam. Morcós, fiatal hölgy volt a kalauz... :D)

Azért a csajoknak köszönöm a tábla csokit. Srácok, egy tábla Cote d'Or csokiért már érdemes felmondani! Isteni!... :D

Barbarának köszönöm a fülbevalót. Visszahozta vele gyerekkorom egy pici darabkáját. ;)

És még valami: Évitől ma ebédnél kaptam egy kocka ananászt. Az utolsó kockát. Köszönöm Évi! :D (Ezt le kellett írnom.) :D

Lehet, hogy némi idő elteltével visszatérek majd az összegzés gondolatához. Talán csak hagyni kell, hogy a dolgok ülepedjenek, rendezkedjenek itt belül...

Mindenesetre holnap alszok 9-ig, 11-kor pedig elmegyek fodrászhoz. Ha már munkanélküli lettem, ki kell élveznem a felszabadult rengeteg időt. Amíg lehet... :D

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chimochan.blog.hu/api/trackback/id/tr2614779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tru(e)Man 2008.08.14. 00:21:37

Furcsa, ahogy az idő az ember fölött tovamegy. Események, emberek, gondolatok jönnek és mennek, érzések hullámzanak az ember lelkén keresztül, aztán egy idő múlva nem marad belőlük semmi. Elkallódnak szerte az életben, mint apró haszontalan holmik a házban. Itt-ott valami leszakad az emberből, valami láthatatlan kis lelki cafat, odaakad egy ajtókilincshez, egy-egy ablakpárkányhoz, rozoga padlóhoz, keskeny sétaúthoz. Az ilyeneket emlékeknek nevezzük, tiszteljük őket hosszabb-rövidebb ideig, a szerint, hogy mekkora bennünk a romantika. Aztán szépen és észrevétlenül végképpen elmaradnak mellőlünk, mint halk szavú régi barátok, vagy mint az élet, aki velünk indult s valahol egyszer lemaradt. (Wass Albert)
süti beállítások módosítása