HTML

Chimochan blogja

Szeretném ajánlani ezt a blogot a barátaimnak, a családomnak és mindenkinek, akit esetleg érdekel.

Utolsó kommentek

  • Mildii: Kedves Chimochan! Erről a csodaszép kastélyról lehetne kérni fotókat? Nem arra gondolok amiket a n... (2009.11.06. 19:29) Fogaszat es egyebek
  • Gálné Erzsébet: Szia Ez nem semmi kaland volt nektek. Sikerült a nyomokat eltüntetni? Mi volt a fogorvosnál? Erről... (2009.10.14. 21:18)
  • Gálné Erzsébet: Szia A képen azt a helyet látjuk ahol most dolgoztok és éltek? Nagyon szép kastély! Kicsit sürübbe... (2009.08.13. 18:04)
  • Gálné Erzsébet: Szia Melinda Már régen nem írtál ide, én heti rendszerességgel nézegetem a blogodat. Mi van velete... (2009.06.29. 05:57)
  • Tru(e)Man: GRATULÁLOK! És sok boldogságot! Kíváncsian várom az esküvői képeket! :) (2009.01.28. 11:06) Mi ujasag nalunk?
  • Utolsó 20

Fejlemények

2008.07.22. 11:04 :: Chimochan

Az elmúlt napokban azért nem írtam, mert egy hosszú hétvégére Németországban voltunk a barátainknál. Igazából volt két jegyünk a Kemptenben megtartott Jethro Tull koncertre is, mivel kapóra jött, hogy éppen abban a városban koncerteznek, ahol a barátaink is laknak. Majd teszek fel képeket a galériába és megírom a linket, ahol meg tudjátok őket nézni.

(Mindig rácsodálkozok arra, hogy mennyire más világ van külföldön. Eszomorítóan jobb az életszínvonal, kedvesebbek, nyugodtabbak, vidámabbak az emberek, tisztább és szebb a környezet. Jó lenne valamikor ezt nálunk is megvalósítani...)

A rövid nyaralásunk utáni nagy hír az, hogy tegnap megvettük a repjegyemet! :D Írországba. Augusztus 23-án repülök. Csak oda szól a jegyem. Vissza már nem. Elég félelmetes. :D Azért Írország, mert a londoni dolog még mindig tisztázatlan. Illetve csak a kezdés időpontja, mert az ex-főnököm változatlanul ragaszkodik hozzám, csak a magyarországi ellentétek miatt gondolom kissé nehéz helyzetben van. Ha azonban találok egy jó kis munkát Cork környékén, nem hiszem, hogy tovább költözködnék a későbbiekben. Persze meglátjuk. :) A legnehezebb az az egy hónap lesz, amit Viktor és MiniMacs nélkül kell eltöltenem kint. Tudom, 1 hónap nem a világ, de azért... Szegény Teri meg lesz velem áldva. :D

Egyelőre ennyi. Amúgy most épp betegállományban vagyok. Szoktatom a céget a hiányomhoz. :) És próbálom kihasználni az utolsó heteket itthon...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chimochan.blog.hu/api/trackback/id/tr78579628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyattis · http://tulipankert.blog.hu 2008.07.22. 15:14:23

Erről a Jethro Tull nevű formációról írhatnál valamit, mert csak nézek ki a fejemből, bambán.

Timi 2008.07.23. 11:22:05

Gratula!!!! :-D
süti beállítások módosítása