HTML

Chimochan blogja

Szeretném ajánlani ezt a blogot a barátaimnak, a családomnak és mindenkinek, akit esetleg érdekel.

Utolsó kommentek

  • Mildii: Kedves Chimochan! Erről a csodaszép kastélyról lehetne kérni fotókat? Nem arra gondolok amiket a n... (2009.11.06. 19:29) Fogaszat es egyebek
  • Gálné Erzsébet: Szia Ez nem semmi kaland volt nektek. Sikerült a nyomokat eltüntetni? Mi volt a fogorvosnál? Erről... (2009.10.14. 21:18)
  • Gálné Erzsébet: Szia A képen azt a helyet látjuk ahol most dolgoztok és éltek? Nagyon szép kastély! Kicsit sürübbe... (2009.08.13. 18:04)
  • Gálné Erzsébet: Szia Melinda Már régen nem írtál ide, én heti rendszerességgel nézegetem a blogodat. Mi van velete... (2009.06.29. 05:57)
  • Tru(e)Man: GRATULÁLOK! És sok boldogságot! Kíváncsian várom az esküvői képeket! :) (2009.01.28. 11:06) Mi ujasag nalunk?
  • Utolsó 20

Blogot írok

2008.06.10. 13:52 :: Chimochan

Úgy néz ki lassan létrehozom életem első blogját. Annyira nem vagyok jártas a dologban hogy azt sem tudom mi a megfelelő ige hozzá. :) Blogot írok?! Remélem ez jó.
Ma épp egy nagyon rossz napom van a munkahelyemen, így némi vigaszként az egyik volt kollégámmal beszélgetve, megtudtam, hogy neki is van saját blogja. Nem ő az első akiről kiderül. :) A hátralévő 3 és fél óra eltöltése gyanánt gondoltam itt az idő elkezdeni a sajátomat is.
A létrehozás oka: pici családommal együtt (Viktor és a Mini) hamarosan nyakamba veszem a világot. Ez azt jelenti: felmondok, kivándorlok, új "élőhelyet" keresek, új munkát keresek, új barátokat szerzek és nagyon, nagyon sok új tapasztalatot. Remélem így lesz. (Nem hiszem, hogy bárkinek el kellene magyaráznom miért szánja rá magát manapság egy fiatal pár, hogy külföldön próbáljon szerencsét.)
A kiköltözés várható időpontja: kb. 2 hónap múlva (szeptember).
Az úticél: egyelőre ismeretlen. :) Illetve hát nekünk van némi fogalmunk róla, de nem biztos hogy ezt most el szeretném mindenkinek árulni. Túl sokat mondanék... ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chimochan.blog.hu/api/trackback/id/tr76512937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása