HTML

Chimochan blogja

Szeretném ajánlani ezt a blogot a barátaimnak, a családomnak és mindenkinek, akit esetleg érdekel.

Utolsó kommentek

  • Mildii: Kedves Chimochan! Erről a csodaszép kastélyról lehetne kérni fotókat? Nem arra gondolok amiket a n... (2009.11.06. 19:29) Fogaszat es egyebek
  • Gálné Erzsébet: Szia Ez nem semmi kaland volt nektek. Sikerült a nyomokat eltüntetni? Mi volt a fogorvosnál? Erről... (2009.10.14. 21:18)
  • Gálné Erzsébet: Szia A képen azt a helyet látjuk ahol most dolgoztok és éltek? Nagyon szép kastély! Kicsit sürübbe... (2009.08.13. 18:04)
  • Gálné Erzsébet: Szia Melinda Már régen nem írtál ide, én heti rendszerességgel nézegetem a blogodat. Mi van velete... (2009.06.29. 05:57)
  • Tru(e)Man: GRATULÁLOK! És sok boldogságot! Kíváncsian várom az esküvői képeket! :) (2009.01.28. 11:06) Mi ujasag nalunk?
  • Utolsó 20

Ujdonsult barataink

2009.10.04. 09:29 :: Chimochan

Ugy gondoltam kellene egy bejegyzest az itteni baratainkra is szannom.

A legfrissebb hirek: oregek elutaztak ket hetre nyaralni ugy hogy mienk a haz. :) Meg a 4 kutya + a 8 csirke es minden egyeb ezzel jaro dolog. De legalabb nyugalom van. :)

Tegnap a szezon veget megunneplendo, bogracsos gulyast foztunk az itteni angol nepnek. :) Mindenki szedett 2x-3x a bodonbol, ebbol feltetelezuk hogy izlett nekik. Bogracs persze nem volt, ugy hogy Jackie, a szomszed aki a sutiket suti, adott nekunk kolcson egy jo nagy labast, abban foztunk. En nem vagyok oda a gulyasert, de nem volt olyan rossz. Persze, mint mindig, Viktor volt a foszakacs.

Szoval a barataink.

Eloszor is Iew, akit talan mar emlitettem. O thai (ezt hogy is irjak szepen magyarul?), vele dolgoztam a kavezoban. A haz eszaki szarnyat berlik az elettarsaval, aki annak a lordnak az unokaja aki a nurnbergi per fobiraja volt. Iew segedapolokent dolgozik egy kozeli idosek otthonaban, illetve most mar kiskuktakent is a kedvenc etterem-pubunkban, pusztan azert mert unatkozik. Penzuk, mondanom sem kell, van boven. Van ket hazuk Thaifoldon es Hume, a parja, antikban utazik. Ebbol adodoan, Iew sokat van egyedul itthon, ezert ugy dontott elmegy dolgozni. Keves magyar multimilliomost ismerek, aki egyszeru, ketkezi munkaval uti el az idejet. Iew 50 eves es nagyon tudom becsulni az eletviteleert. Amugy buddhista es a szuletesnapjan mindig vesznek par tehenet a csaladjaval a vagohidaktol, csak hogy megmentsek a szent allatok eletet. Jopofa.

James. O a szemben szomszed. Iewval szoktak kutyat setaltani, igy ismertuk meg. 42 eves agglegeny, aki ketsegbeesetten keres feleseget. Kicsit "shy", szeret sorozni es mindig noszogatni kell hogy jojjon velunk kondizni. Egyszer eljott velem es birt 5 percet biciklizni, illetve (nem viccelek) 2 percet kocogott. Utana feladta. :) Iew es parja a szarnyuk ala vettek, mivel James eleg maganyos ember. Jo vele elmenni kocsmazni, mert mindenkit ismer es jokat lehet vele dumcsizni. Ha minden igaz legkozelebb jon velunk haza, mert nagyon szeretne Magyarorszagot latni.

Jackie. Talan irtam, o suti a kavezonak a sutemenyeket. Nagyon fincsik. A csaladjaval a szomszed farmon laknak, 72 tehenuk es nagyon sok foldjuk van. Ebbol adodoan szegeny Jackie a sajat ferjet szinte soha nem latja. Ket gyerkocuk van, akik nagyon aranyosak es jol neveltek. Ugyanugy mint Iewval, egyutt jarunk a femmuves orara is. Jackie rengeteget tud barmirol beszelni, amiben az a jo, hogy igazi lenyege nincs, abszolut pihenteto csevej. Panaszkodni sosem szokott (nem jellemzo az angolokra) igy mindig olyan kis pozitiv legkor van korulotte. Nekem kicsit anyuka tipus, mivel kis gondoskodo, szereny noszemely. Az o apukajatol vettuk az ot biciklinket 5 fontert. Szeretnek majd tole egy star wars tortat rendelni Viktornak szulinapjara, mivel hihetetlen tortakat tud sutni. Igazi mestercukrasz, es gyonyoru cukor figurakat szokott varazsolni a szulinapi sutikre.

A csaladon kivul ok azok akikkel napi szinten tartjuk a kapcsolatot es nagyon jo viszonyban vagyunk. Az a jo a videki eletben hogy csupa joszivu emberrel vagyunk korulveve.

Most viszont mennem kell keszulodni mivel hamarosan indulunk Iewval, a fiaval es annak 6 baratjaval egy kozeli furdohelyre, Bathra (az egyetlen Angliaban).

Most hogy a kert es a haz bezart es tobb szabadnapunk van, igyekszem tobbet is irni.

Szep napot Mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chimochan.blog.hu/api/trackback/id/tr411426321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása