HTML

Chimochan blogja

Szeretném ajánlani ezt a blogot a barátaimnak, a családomnak és mindenkinek, akit esetleg érdekel.

Utolsó kommentek

  • Mildii: Kedves Chimochan! Erről a csodaszép kastélyról lehetne kérni fotókat? Nem arra gondolok amiket a n... (2009.11.06. 19:29) Fogaszat es egyebek
  • Gálné Erzsébet: Szia Ez nem semmi kaland volt nektek. Sikerült a nyomokat eltüntetni? Mi volt a fogorvosnál? Erről... (2009.10.14. 21:18)
  • Gálné Erzsébet: Szia A képen azt a helyet látjuk ahol most dolgoztok és éltek? Nagyon szép kastély! Kicsit sürübbe... (2009.08.13. 18:04)
  • Gálné Erzsébet: Szia Melinda Már régen nem írtál ide, én heti rendszerességgel nézegetem a blogodat. Mi van velete... (2009.06.29. 05:57)
  • Tru(e)Man: GRATULÁLOK! És sok boldogságot! Kíváncsian várom az esküvői képeket! :) (2009.01.28. 11:06) Mi ujasag nalunk?
  • Utolsó 20

Zajlik az élet

2008.07.08. 10:55 :: Chimochan

Tegnap azt hittem, hogy felkerült a pont az i-re. De nem így történt. :D Mindig valahogy túl bonyolultan rendeződnek a dolgaim, mintha az élet nem akarná, hogy unatkozzak.

Szóval tegnap a HR vezetőnk elbeszélgetett velem arról, hogy az igazgatónk nem támogatja a  londoni irodába való áthelyezésemet, tehát felejtsem el a dolgot. Végre megnyugodtam, hogy immár nem kell többet a fejemet törnöm azon, hogy mit is tegyünk, hová menjünk. Viktorral este megbeszéltük a továbbiakat. Erre ma bejöttem dolgozni és gondoltam írok az ex-főnökömnek is egy e-mailt a tegnapi beszélgetésről, megköszönve az eddigi "supportját" meg bízva benne, hogy attól még hogy nem fogunk együtt dolgozni Londonban, még a kapcsolatunk megmarad. 10 perc múlva már csörgött a telefonom. Persze a felháborodott ex-főnököm volt az. Közölte velem, hogy nem fogja ennyiben hagyni a dolgot és ne aggódjak majd ő lerendezi az igazgatót. :D Szép menet lesz mit ne mondjak...

Nem vagyok biztos benne, hogy tudni akarom ennek a történetnek a végét. Persze előbb utóbb meg fogom tudni. Viktor véleménye az volt, hogy mindenki elmehet a fenébe, hiszen már kezd nevetségessé válni a sok huzavona. Lehet hogy igaza van...

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chimochan.blog.hu/api/trackback/id/tr63558482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tru(e)man 2008.07.08. 23:20:23

A sikertelenség mindig csak közbülső eredmény a végleges sikerhez vezető úton.(Kurt Tepperwein)

cs 2008.07.09. 08:18:40

biztos nem akarnak elengedni... fenyegesd meg őket, ha nem segítenek, abban az esetben platinaszőkére festeted a hajad, piros buffalo(holdjáró) cipőben mész munkába, rozsaszín miniszoknyával, ja és sexuálisan molesztálni fogod a karbantartókat..

süti beállítások módosítása