HTML

Chimochan blogja

Szeretném ajánlani ezt a blogot a barátaimnak, a családomnak és mindenkinek, akit esetleg érdekel.

Utolsó kommentek

  • Mildii: Kedves Chimochan! Erről a csodaszép kastélyról lehetne kérni fotókat? Nem arra gondolok amiket a n... (2009.11.06. 19:29) Fogaszat es egyebek
  • Gálné Erzsébet: Szia Ez nem semmi kaland volt nektek. Sikerült a nyomokat eltüntetni? Mi volt a fogorvosnál? Erről... (2009.10.14. 21:18)
  • Gálné Erzsébet: Szia A képen azt a helyet látjuk ahol most dolgoztok és éltek? Nagyon szép kastély! Kicsit sürübbe... (2009.08.13. 18:04)
  • Gálné Erzsébet: Szia Melinda Már régen nem írtál ide, én heti rendszerességgel nézegetem a blogodat. Mi van velete... (2009.06.29. 05:57)
  • Tru(e)Man: GRATULÁLOK! És sok boldogságot! Kíváncsian várom az esküvői képeket! :) (2009.01.28. 11:06) Mi ujasag nalunk?
  • Utolsó 20

Mi is most a helyzet?!

2008.06.30. 11:54 :: Chimochan

Rájöttem hogy van pár olyan részlet, amit még nem sikerült még a barátaimmal sem megosztani mindezideig. Megpróbálok egy pár dolgot bepótolni.

1. A lakás. Köztudott hogy van egy lakásunk Tatabányán, aminek a sorsáról sokan érdeklődtek. Igazság szerint azért sem vertük nagydobra a lakás témát, mert hogy megtartjuk. Nem lesz eladva, sőt kiadva sem. Valószínűleg anyukám fog benne lakni, amikor úgy érzi, hogy éppen kedve van hozzá. Mi úgy gondoltuk, hogy a rezsi költségeket minimálisra csökkenteve (tulajdonképpen csak fűtést és közösköltséget kell havonta fizetni), fenn tudjuk tartani a lakást arra az esetre ha mégis hazatérnénk valamikor a közeljövőben. Jó tudni, hogy az embernek van hová visszajönnie. És persze az ingatlan sosem rossz befektetés. :)

2. A Barchetta. Van garázsunk. Abban szépen ellesz amíg Viktor olykor hazajön, és megjáratja kicsit. Utána meg ki tudja?! Minden esetre szeretnénk megtartani és lehetőleg eljutni vele a veterán autó korig. :)

3. A cél. Kicsit régebben azt írtam, hogy nem árulom el hová tartunk, de mivel most félig meddig hivatalos a "hezitálás", ezért elmondom. Az egyik opció Írország, ahol Teri, egy nagyon kedves barátnőnk tudna nekünk segíteni az első lépések megtételében. Mivel azonban a cégem tisztában van költözési szándékunkkal, és mivel a cég épp alapított egy londoni értékesítési irodát (a volt főnökömmel az élen), ezért felmerült, hogy mi lenne ha ebben a bizonyos Londoni irodában kapnék egy állást. És jelen pillanatban itt tartunk. Ami biztos az az, hogy augusztus 1-jén beadom a felmondásom. Ha addig tisztázzuk a londoni állás feltételeit, Londonba megyünk. Ha nem, hát Írországba. Igazából mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Egyikre sem tudnám azt mondani, hogy ide vagy oda szeretnék inkább menni. Meglátjuk. Ha lesz valami fejlemény, úgyis megírom. :)

Azt hiszem egyelőre ennyi is lenne...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chimochan.blog.hu/api/trackback/id/tr37545776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibcsi 2008.06.30. 17:13:33

na végre... egy kis infó...:)

Roni 2008.07.01. 07:02:04

"Az Internet korszakban nincs nagyobb kockázat annál,mint kimaradni a lehetőségből."
(Newsweek)

Timi 2008.07.01. 11:19:20

Örülök, hogy haladtok, várom a fejleményeket! :-))

gyattis · http://tulipankert.blog.hu 2008.07.02. 15:25:12

Na, meglátogattam a blogot :) Tessék minden nap írni, gondolatokat, sztorikat, élményeket. Majd meglesem!
süti beállítások módosítása