HTML

Chimochan blogja

Szeretném ajánlani ezt a blogot a barátaimnak, a családomnak és mindenkinek, akit esetleg érdekel.

Utolsó kommentek

  • Mildii: Kedves Chimochan! Erről a csodaszép kastélyról lehetne kérni fotókat? Nem arra gondolok amiket a n... (2009.11.06. 19:29) Fogaszat es egyebek
  • Gálné Erzsébet: Szia Ez nem semmi kaland volt nektek. Sikerült a nyomokat eltüntetni? Mi volt a fogorvosnál? Erről... (2009.10.14. 21:18)
  • Gálné Erzsébet: Szia A képen azt a helyet látjuk ahol most dolgoztok és éltek? Nagyon szép kastély! Kicsit sürübbe... (2009.08.13. 18:04)
  • Gálné Erzsébet: Szia Melinda Már régen nem írtál ide, én heti rendszerességgel nézegetem a blogodat. Mi van velete... (2009.06.29. 05:57)
  • Tru(e)Man: GRATULÁLOK! És sok boldogságot! Kíváncsian várom az esküvői képeket! :) (2009.01.28. 11:06) Mi ujasag nalunk?
  • Utolsó 20

2009.06.16. 19:30 :: Chimochan

Kezdem azt erezni, hogy megint nem jelentkeztem egy ideje. :)

Jojjenek hat az elmult hetek esemenyei:

Eloszor is a munka. Viktor meg mindig kandallokat gyart. Mar amikor nem hajot szerel vagy nem autot javit. Mindezt a fonokasszonya keresere. Teljesen mindegy amig elvezi es amig fizetnek erte.

Nekem jelenleg ket munkahelyem van: dolgozok egy kavezoban part-timeoskent es baby sitterkedem, azaz child mindereskedem, ahogy mostanaban szokas mondani. Nem tudom hogy Magyarorszagon miert nem kultivaljak a reszmunkaidos megoldast, pedig egyaltalan nem rossz. Itt nagyon nepszeru es szerintem az emberek lelkesebben is dolgoznak. Jelenleg hetfo, szerda, penteken a babara vigyazok, a maradek napokon pedig a kavezoban dolgozom. Neha 2 orat, neha 4-et, olykor 8-at, de nem mindig. Viszont igy nem unalamas a gyerek felugyelet es a kavefozes sem. A baba, Juliet, 10 honapos lesz, tunderi kis dog es nagyon aranyos szulokkel is rendelkezik. Ugymond boldog vagyok veluk bar a munka maga nem jelent egy oriasi kihivast. Mindenesetre az anyuka szereti ha a gyerek sokat van levegon, nem fel attol ha atautokazok vele a szomszed varosba, vagy a partra viszem setalni, igy naponta 2-3 orat a levegon es napsutesben vagyunk.

Nem akarom elkiabalni, de meg mindig nem tudom miert mondjak azt az emberek hogy Irorszagban mindig rossz az ido. Mostanaban szinte mindig eleg a rovidujju es alig esik az eso. Tegnap peldaul esett, de mindehhez napsutes es meleg jart. Tele volt szivarvannyal az eg egesz nap, es mindenhol parolgott az aszfalt. Amugy szerintem Irorszag a szivarvanyok orszaga. Az eletben annyi szivarvanyt nem lattam, mint itt egy atlagos honap alatt. Legkozelebb majd megprobalok fenykepezni parat.

Megvettuk vegre a wetsuitokat, azaz a szorfosruhainkat. Ennek oromere delutanonkent vagy estenkent lejarunk az ocenahoz lubickolni. Hatalmas elmeny! Nekem, aki imadja a vizet, teljesen frusztralo volt, hogy lent voltunk annyiszor a parton, ott volt az a hatalmas nagy viz es nem lehetett belemenni. Illetve lehetett volna, de... :) Igy meg ha az ember beoltozik, meg sem kottyan egy kis ocenai hidegseg. Persze mint tapasztaltuk, vannak olyan reszek amik hidegebbek az atlagosnal es ott azert kell mozogni, hogy a ruha megtartsa a testmeleget. De azert lubickolni meg ott is jo. Viktor most persze teljesen be van zsongva, hogy vegyen windsurfot, ugy hogy ami kesik biztos nem mulik. :) Itt a windsurf nem divat (eddig talan egyet lattunk), hanem inkabb a sima hullamszorfot vagy a kite (sarkanyos) surfot szoktak a fiatalok uzni. A sarkanyos valtozat erdekes lehet. Allitolag ott szorfozni nem kell tudni, de sarkanyrepulni annal inkabb.

Most pedig mennem kell. Amugy is elfogyoban az ihlet. Raktam par kepet a galeriaba. Igyekszem azt is folyamatosan frissiteni. :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chimochan.blog.hu/api/trackback/id/tr161189454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gálné Erzsébet 2009.06.29. 05:57:27

Szia Melinda
Már régen nem írtál ide, én heti rendszerességgel nézegetem a blogodat. Mi van veletek? Nálunk a munkában van változás. Wagner Arnold a qualiti vezetője lett,a festőben már csak a Szücs Tamás és én maradtunk. A fiam túl van az első egyetemi évén és amira a legbüszkébb, hogy Romai jogból 5-öst kapott a vizsgán. Lassan az első árvizen is túl vagyunk, már megint le kellett zárni a Tát Esztergom utat a víz miatt.Írjál magatokról, mindenki nagyon várja Erzsébet
süti beállítások módosítása