HTML

Chimochan blogja

Szeretném ajánlani ezt a blogot a barátaimnak, a családomnak és mindenkinek, akit esetleg érdekel.

Utolsó kommentek

  • Mildii: Kedves Chimochan! Erről a csodaszép kastélyról lehetne kérni fotókat? Nem arra gondolok amiket a n... (2009.11.06. 19:29) Fogaszat es egyebek
  • Gálné Erzsébet: Szia Ez nem semmi kaland volt nektek. Sikerült a nyomokat eltüntetni? Mi volt a fogorvosnál? Erről... (2009.10.14. 21:18)
  • Gálné Erzsébet: Szia A képen azt a helyet látjuk ahol most dolgoztok és éltek? Nagyon szép kastély! Kicsit sürübbe... (2009.08.13. 18:04)
  • Gálné Erzsébet: Szia Melinda Már régen nem írtál ide, én heti rendszerességgel nézegetem a blogodat. Mi van velete... (2009.06.29. 05:57)
  • Tru(e)Man: GRATULÁLOK! És sok boldogságot! Kíváncsian várom az esküvői képeket! :) (2009.01.28. 11:06) Mi ujasag nalunk?
  • Utolsó 20

Este van, este van

2009.05.26. 21:13 :: Chimochan

Tegnap este a kethonapos hazassagi fordulonk alkalmabol elmentunk moziba. Megneztuk az Ejszaka a muzeumban 2-t (azt hiszem ez a magyar cime). Nagyon jopofa volt, nekem tetszett. Mire vegetert mar este 10 ora volt, de ahogy setaltunk kifele a bevasarlo kozpontbol a tetoablakokon at lattuk, hogy kint meg mindig vilagos van. Nekunk magyaroknak furcsa jelenseg, de Irorszagban nyaron este 11 fele sotetedik. Tegnap ugy fel 11-re ertunk haza, akkor meg nem volt teljesen sotet. Bar a vilagossag altalaban pozitivan hat az emberek hangulatara, de mondhatom szepen ossze is tudja zavarni a bioritmust. Igazabol kinek van kedve vilagosban lefekudni, ha meg megvarjuk a sotetet, reggel nem lesz kedvunk felkelni. :) Viktoron latom leginkabb, hogy eleg nehezen ebred reggel miutan hogy este kitartoan megvarja  a sotetedest. Szerintem nagyjabol a sotet idoszak itt 6-7 oran at tarthat es telen sem sokkal sokkal hosszabb.

Csinaltam egy kepet ami annyira nagyon nem erzekelteti a fenyt, de ha azt vesszuk hogy este 10-kor keszult, megiscsak furcsa. A kep a bevasarlokozpont parkolojaban keszult.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chimochan.blog.hu/api/trackback/id/tr431145647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása