HTML

Chimochan blogja

Szeretném ajánlani ezt a blogot a barátaimnak, a családomnak és mindenkinek, akit esetleg érdekel.

Utolsó kommentek

  • Mildii: Kedves Chimochan! Erről a csodaszép kastélyról lehetne kérni fotókat? Nem arra gondolok amiket a n... (2009.11.06. 19:29) Fogaszat es egyebek
  • Gálné Erzsébet: Szia Ez nem semmi kaland volt nektek. Sikerült a nyomokat eltüntetni? Mi volt a fogorvosnál? Erről... (2009.10.14. 21:18)
  • Gálné Erzsébet: Szia A képen azt a helyet látjuk ahol most dolgoztok és éltek? Nagyon szép kastély! Kicsit sürübbe... (2009.08.13. 18:04)
  • Gálné Erzsébet: Szia Melinda Már régen nem írtál ide, én heti rendszerességgel nézegetem a blogodat. Mi van velete... (2009.06.29. 05:57)
  • Tru(e)Man: GRATULÁLOK! És sok boldogságot! Kíváncsian várom az esküvői képeket! :) (2009.01.28. 11:06) Mi ujasag nalunk?
  • Utolsó 20

Viktor

2008.11.18. 17:43 :: Chimochan

Kozkivanatra par szot a Viktorrol is. :)

Ugy nez ki hogy mar neki is van hivatalos, bejelentett munkahelye ugyanis felvettek ahhoz a csaladhoz ahol eloszor festegetesi es hazkoruli munkat kapott.

Most mar 9-tol 5-ig a csalad kandalloepito muhelyeben dolgozik. Osszerakjak illetve kimennek beszerelni a felkesz kandallokat. Eleg szep dolgokat keszitenek bar ahogy Viktor meselte a pontossag es egyszeruseg nem a csalad erossege A tisztasagrol es rendrol nem is beszelve. :D (Mondhatnam hogy atlagos irekkent viselkednek.)

A muhely a szomszed varosban van, Carrigalineban, ami kb. 20 km-re van innen. Sokkal normalisabb kisvaros mint Kinsale es meg Lidl is van, bar eleg gaz a forgalom. :)

Viktor holnap keszul az elso itteni tanfolyamara, ami tulajdonkeppen munkavedelemrol szol. Ha elvegezte kap rola egy kartyat, ami 4 evig ervenyes. Nem am ugy van, mint otthon, hogy a munkaltatonak kell tartania a dolgozoknak legalabb evente... :) Jovoheten meg valoszinuleg megy egy "manual handling" tanfolyamra, ami arrol fog szolni, hogyan kell nehez targyakat biztonsagosan megemelni. Arrol is kap egy kartyat ha elvegezte, ami 3 evig lesz ervenyes. :) Tiszta poen. Emlitettem a szervezoknek, hogy Viktor nyelvtudasa nem a legjobb, de biztositottak rola hogy nem lesz gond. Mivel ezek a tanfolyamok fizetosek (135 es 50 euro), valoszinuleg akkor is atengednek ha nem toltod ki a tesztet a tanfolyam vegen. Vagy kitoltik helyetted. :) Meglatjuk...

Lassam mennem kell dolgozni. Legkozelebb majd egy kis ir gazdasagi helyzet jellemzessel jeletkezem ha megjon hozza az ihletem. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chimochan.blog.hu/api/trackback/id/tr30776358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása